Izpostavljeno

Področje brezpilotnega letenja je relativno mlado in se nenehno razvija. Vseskozi se pojavljajo nove tehnologije in rešitve, raste tudi število dejavnosti, kjer brezpilotni zrakoplovi postajajo uporaben pomočnik. V podjetju OneDrone smo že od začetkov razvoja dronov v tesnem stiku z vsemi trendi in naše znanje z veseljem delimo z vami.


The Drone Show

Spet je čas za The Drone Show v živo! Preverite, kdaj sledi naslednja epizoda.

PREBERITE VEČ

Usposabljanje po pravilih posebne kategorije

V posebni kategoriji se z ustrezno usposobljenostjo osebja in izvajanjem odobrenih operativnih postopkov lahko izvede skoraj vse naloge, ki so v odprti kategoriji prepovedane.

PREBERITE VEČ

Droni v kmetijstvu

Droni omogočajo hitro izvajanje del na kmetijskih površinah. Z njihovo pomočjo je mogoče hitro pregledati velika območja, zaznati težave in ukrepati takoj.

PREBERITE VEČ

Termalni pregledi z droni

Termalni pregledi z droni hitro in učinkovito identificirajo in locirajo napake, ki povzročajo izgube moči in padce napetosti pri proizvodnji električne energije.

PREBERITE VEČ

Merjenje objektov z droni

Merjenje objektov z dronom je revolucionarna tehnika, ki omogoča natančno, hitro in enostavno merjenje objektov katerekoli velikosti in oblike.

PREBERITE VEČ

LiDAR

LiDAR oz. svetlobno zaznavanje in merjenje (Light Detection And Ranging) omogoča natančno merjenje s pomočjo laserskih žarkov. Tehnologijo uporabljamo za izdelavo natančnih 3D modelov terena na številnih področjih.

PREBERITE VEČ

Multispektralna analiza

Brezpilotni zrakoplovi se uspešno uporabljajo v kmetijstvu, gozdarstvu ali v okoljevarstveništvu, ko opremljeni z multispektralnimi kamerami učinkovito in hitro zbirajo podatke o stanju vegetacije tudi na razsežnih območjih.

PREBERITE VEČ

Termografija

Termično zaznavanje s pomočjo dronov je zelo uporabna diagnostična in raziskovalna tehnika. Brezpilotni zrakoplovi, opremljeni s toplotnimi senzorji, spremljajo infrardeče sevanje objektov ali površin.

PREBERITE VEČ

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.