Področja

Uporaba dronov ponese vaše poslovanje v dobesedno novo dimenzijo. Industrijsko opremljeni droni razširijo vaš pogled na velikih površinah, omogočijo natančno delo na težko dostopnih mestih, preverijo stanje pridelka ali industrijskih kompozic ... Možnosti je nešteto, zato pri Onedrone zagovarjamo odprt pristop k raziskavam in podpori podjetij pri inovativnih rešitvah, ki omogočajo razvoj znanja in okolja.


Geodezija

Marsikatera geodetska storitev se lahko zelo veliko hitreje in bolj elegantno opravi s pomočjo dronov. Izdelava geodetskih načrtov, izračun volumnov, merjenje iz ortofoto načrta z prostorsko točnostjo do 1 cm ob občutnem skrajšanju časa izdelave.

Preberi več

Kmetijstvo

Brezpilotni zrakoplovi postajajo nepogrešljivo orodje pri učinkovitem kmetijstvu, kjer z natančnimi posegi v vegetacijo dosegamo boljše rezultate ob nižjih stroških pridelave.

Preberi več

Pristanišča in marine

Pristanišča in marine pradstavljajo kompleksne sisteme. Njihovo upravljanje in upravljanje vseh podsistemov, kot so skladišča ali infrastruktura zahteva stalno spremljavo dogajanja.

Preberi več

Arheologija in kulturna dediščina

Uporaba sodobne tehnologije pri raziskovanju in ohranjanju zgodovinskih artefaktov, zgradb in kulturne dediščine v celoti ni nič novega. Droni vas ponesejo na višji nivo.

Preberi več

Energetika

Za neprekinjeno delovanje obratov so mnoga podjetja v svoje programe predvidenega vzdrževanja vključila najbolj veljavna diagnostična orodja, ki so na voljo na trgu za industrijsko uporabo: termovizijske kamere in drone.

Preberi več

Gradbeništvo

Posnetki iz zraka so postali nepogrešljivi pri arhitekturi in gradbeništvu. Izdelava načrtov gradnje je mnogo preprostejša s pomočjo natančnih 3D modelov terena, spremljanje poteka del na gradbiščih pa omogoča natančen pregled poteka gradnja na časovnici, z možnostjo meritev dolžin, površin, naklonov in volumnov s primerjavo med izbranimi datumi.

Preberi več

Izvajanje državnih aktivnosti

Brezpilotni zrakoplovi, ki se uporabljajo za obrambne namene, delujejo v zahtevnih vremenskih okoljih, uporabljajo opremo izdelano po vojaških standardih in namenske kodirane radijske povezave. Širok razpon koristnih tovorov omogoča izvajanje različnih vojaških nalog.

Preberi več

Nepremičnine

Si predstavljate kvalitetno predstavitev nepremičnine, brez posnetkov iz zraka ? Odkar obstajajo brezpilotni zrakoplovi z zmogljivimi kamerami, skorajda ni več dobre predstavitve nepremičnine brez zračnih posnetkov.

Preberi več

Varovanje

Leteča kamera, ki v kratkem času doseže katerikoli del varovanega območja in omogoča detajlni pregled nad dogajanjem podnevi in ponoči, izboljšuje zavedanje o situaciji, skrajša odzivne čase in omogoči zmanjšanje ekipe varnostnikov na terenu.

Preberi več

Zaščita in reševanje

Brezpilotni zrakoplovi omogočajo pogled iz zraka in hitro dostavljanje pomembnih tovorov v primerih nesreč, požarov in večjih naravnih nesreč. V naši ponudbi najdete vse od preprostih zrakoplovov, ki omogočajo hiter pregled nad dogajanjem, do zmogljivih zrakoplovov s termalnimi kamerami za nadzor požarov in iskanje pogrešanih oseb.

Preberi več

Zavarovalništvo

Zavarovalnice pri prevzemu rizika in oceni škode pogosto potrebujejo tudi posnetke iz zraka, saj iz tal ni mogoče natančno posneti celih objektov in večjih površin. Brezpilotni zrakoplov je »leteča kamera«, ki rešuje probleme dostopnosti in celovitega zajema večjih površin.

Preberi več

Ostalo

OneDrone zagovarja odprt pristop k raziskavam in podpori podjetij pri inovativnih rešitvah, ki omogočajo njihov razvoj, razvoj pokrajine in celotne družbe.

Preberi več

STOPITE V STIK Z NAMI!

Zlasti v industriji je redno vzdrževanje in pregledovanje bistveno za potek proizvodnje in varnosti. V najboljšem primeru je mogoče morebitno škodo prepoznati, preden se pojavi. Vsaj dragim izpadom proizvodnje se je mogoče izogniti, če škodo odkrijemo zgodaj.

Ker vam želimo ponuditi najboljšo mogočo storitev, vas prosimo, da vstopite z nami v stik. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

STOPITE V STIK

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.