Znamke

V več kot desetletni zgodovini podjetja smo osebno preizkusili in preverili brezpilotne zrakoplove in pripadajočo opremo vključno s programsko opremo takorekoč vseh pomembnih svetovnih znamk. Kot strokovnjaki za drone vam znamo svetovati in tudi praktično sestaviti vrhunsko opremo po meri vaših zahtev in potreb. Za izpostavljene znamke zagotavljamo uradno certificirano prodajo in servis.


Dji

Podjetje DJI je vodilni svetovni proizvajalec komercialnih brezpilotnih zrakoplovov in opreme ter programov. V naši ponudbi boste naši kompletno ponudbo izdelko DJI vključno s naprednimi pripomočki za snemanje iz zraka, letalskimi platformami, pogonskimi sistemi in sistemi za nadzor letenja. Nudimo tudi servis in svetovanje glede uporabe izdelkov DJI.

Dji ENTERPRISE

Specializirani delovni brezpilotni zrakoplovi znamke Dji Enterprise so zasnovani z namenom povečati storilnost in učinkovitost, zmanjšati tveganja in razširiti zmogljivosti delovnih ekip ob hkratem zniževanju stroškov. Dji Enterprise je največji proizvajalec industrijskih dronov na svetu, OneDrone vam pa zagotavlja direkten prenos njihovega znanja v evropsko okolje.

Dji AGRICULTURE

DJI Agriculture zagotavlja na kmetijskem področju zmogljivo opremo in tudi celovite inteligentne rešitve, ki prihranijo čas, izboljšajo delovne procese in povečajo učinkovitost, kar koristi tako kmetom in pridelovalcem, kot tudi vsem ostalim deležnikom. Pri OneDrone uredimo in adaptiramo napredne rešitve Dji Agriculture za vaše potrebe.

CubePilot

Znamka Cube Pilot predstavlja vrhunskega proizvajalca avionike in avtopilotov za različna odprta avtonomna vozila in druga prometna sredstva brez posadke. Njene širokopotezne izdelke in napredne rešitve s pridom uporabljamo v okvirju storitev OneDrone.

MAUCH Electronics

Mauch Electronics je vodilni ponudnik tokovnih senzorjev, napajalnikov in drugih elektronskih komponent za uporabo v ekosistemih avtopilotov CubePilot / Pixhawk. Njihove rešitve uporablja tudi velik del proizvajalcev specializiranih dronov.

RFDesign

RFDesign je podjetje za projektiranje elektronike, specializirano za razvoj anten, RF in vgrajenih izdelkov. Najnovejši naročniški projekti vključujejo radijske postaje, antene RFID, RF sprednje dele terminalov, generatorje signalov in platforme za vgradnjo.

Pix4D

Edinstven programski paket za fotogrametrijo za mobilno kartiranje in kartiranje z droni. Edino programsko orodje za kartiranje z droni in fotogrametrijo, ki ima svojo aplikacijo za letenje, za namizne računalnike in platforme v oblaku.

UgCS

Programska oprema za planiranje in nadzor poletov dronov, ki vključuje avtomatizirano načrtovanje poletov, orodja za fotogrametrijo in geografsko označevanje. Oprema UgCS predstavlja zaradi svojih lastnosti učinkovito rešitev za meritve velikih območij.

YellowScan

Sistemi UAV LiDAR za profesionalno 3D kartiranje, ki izpolnjujejo zahteve po visoki natančnosti. Rešitev YellowScan je popolnoma integrirana z vgrajenimi laserskimi skenerji, INS, GPS, baterijami in računalniki na krovu.

T-Motor

Svetovno priznano podjetje T-MOTOR proizvaja tehnološko napredne pogonske sisteme za brezpilotne letalnike. Njegovi visoko kakovostni izdelki, ko so motorji, ESC (elektronski regulatorji hitrosti) in propelerji se pogosto uporabljajo pri dronih za zračno fotografijo, id druge industrijske, kmetijske ali komercialne aplikacije.

GensACE/Tattu

Pod znamko Gens Ace se proizvajajo baterije LiPo in visoko zmogljivi akumulatorski paketi za celo vrsto izdelkov RC, od avtomobilov do čolnov in letal itd. Kot sestrska blagovna znamka Gens Ace se Tattu osredotoča na baterijske pakete za brezpilotne zrakoplove, multi-motorje in druge naprave.

Team Blacksheep

Znamko Team BlackSheep so ustanovili strastni navdušenci nad brezpilotnimi zrakoplovi, ki svoje znanje in praktične izkušnje prenašajo v edinstveno in vrhunsko komunikacijsko in pogonsko opremo dronov, ki je poznana po svoji ućinkovitosti, zanesljivosti in vzdržljivosti.

RadioMaster

RadioMaster je ekipa navdušencev nad radijsko vodenimi modeli z dolgoletno zgodovino v industriji RC. Strastna skupina izkušenih inženirjev skrbi za nenehen razvoj linije izdelkov ob ohranjanju odprtih standardov strojne opreme in odprtokodnih platform, ki so cenovno dostopne in na voljo vsem.

MatekSys

Matek Systems je ponudnik kakovostnih elektronskih komponent za širokov uporabo. V njihovi ponudbi najdemo različne avtopilote za FPV drone, senzorje zračnega toka, GNSS sprejemnike in podobno.

Gremsy

Podjetje Gremsy predstavlja eno od vodilnih blagovnih znamk krmilnih sistemov naprednih dronskih industrijskih kamer za uporabo na številnih področjih, vključno z geodezijo in kartiranjem, energetiko in komunalnimi storitvami, pregledovanjem solarnih panelov, gradbeništvom, kmetijstvom itn.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.