Rešitve

V podjetju OneDrone zagotavljamo celovite storitve iz področja brezpilotnega letenja za podjeta in fizične osebe. Opremimo vas takorekoč od glave do pete – poskrbimo za vse od nakupa vašega prvega drona, preko šolanja, zavarovanja in servisa, do programske opreme in vzpostavitve sistema za varno letenje.


Prodaja programske in strojne opreme

Potrebujete optimalen brezpilotni zrakoplov za izvajanje svojih dejavnosti?
Že imate brezpilotni zrakoplov in iščete ustrezno programsko rešitev za upravljanje, zajem in obdelavo podatkov?
Iščete sistem brezpilotnega zrakoplova in optimalno programsko opremo, ki bo delovala z njim?

PREBERITE VEČ

Izobraževalni center

Izobraževalni center OneDrone nudi vse vrste usposabljanj za profesionalno rabo in tudi ljubiteljske uporabnike. Teoretične in praktične tečaje vodijo izkušeni in izurjeni strokovnjaki, ki so na tem področju dejavni že od leta 2012. Udeležencem so na voljo najbolj aktualna gradiva v slovenščini, usklajena z najnovejšo zakonodajo.

PREBERITE VEČ

Servis in tehnična podpora

Brezpilotni zrakoplovi so kompleksni sistemi, ki omogočajo številne nastavitve in programske omejitve. Kadar boste potrebovali pomoč pri nastavitvah, uporabi in nadgradnji svojega zrakoplova vam bodo na voljo naši strokovnjaki, ki vse tipe zrakoplovov zelo dobro poznajo in jih dnevno uporabljajo pri svojem delu, zato nobeno vprašanje ne bo ostalo neodgovorjeno.

PREBERITE VEČ

Uvajanje brezpilotnih zrakoplovov v poslovanje

Želite svojo dejavnost posodobiti z uporabo brezpilotnih zrakoplovov? Predstavili vam bomo možnosti uporabe, vam priskrbeli ustrezen sistem in vas naučili ravnati z njim!

PREBERITE VEČ

Pomoč pri nakupu in svetovanje

Želite začeti z uporabo brezpilotnih zrakoplovov pri svojem delu ?
Potrebujete pomoč pri izbiri pravega zrakoplova, registraciji in uvajanju v poslovanje ?

PREBERITE VEČ

Fleet management

OneDrone Fleet management je sistem podpornih storitev, ki vam olajša upravljanje sistema operaterja. Rešitev je primarno namenjena večjim podjetjem in organizacijam, ki imajo v sistemu operatorja več dronov in pilotov ter tistim, ki želijo vzpostaviti stabilno platformo za razvoj področja dronov v svoji organizaciji.

PREBERITE VEČ

Zavarovanje

Zavarovanja za škodo povzročeno tretjim osebam in kasko zavarovanja za modelarje in operatorje brezpilotnih sistemov. Ponujamo pakete dji Care Refresh, sodelujemo pa tudi z največjo slovensko zavarovalniško družbo – Zavarovalnico Triglav.

PREBERITE VEČ

Pravna pomoč

Ekipa izkušenih strokovnjakov OneDrone je vedno na razpolago za pomoč in izdelavo vse potrebne dokumentacije za vaše varno in zakonito letenje s sistemi brezpilotnih zrakoplovov.

PREBERITE VEČ

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.