O NAS

OneDrone TO SMO MI


OneDrone smo izkušen in specializiran ponudnik celovitih rešitev za drone. Naša največja prednost je poglobljeno poznavanje specifičnih panog, kjer droni postajajo nepogrešljivo orodje: geodezija, kmetijstvo, državne aktivnosti in varovanje, video produkcija, proizvodnja in distribucija energije ter mnoge druge.

Ekipa sodelavcev podjetij OneDrone in sestrskega podjetja ElevonX

 

Pri OneDrone nikoli ne nehamo iskati novih poti in dosegati višjih ciljev, četudi so na prvi pogled videti nedosegljivi. Verjamemo, da je preseganje meja ključ do ustvarjanja uspehov. Ter verjamemo v to, da lahko s pomočjo dronov spreminjamo svet poslovanja oziroma ga popeljemo v nove dimenzije.

Prepričani smo, da lahko zagotovimo učinkovite rešitve le s pomočjo dobre komunikacije in dobrih odnosov, ki jih na dolgi rok ustvarjamo z našimi strankami. Zavezujemo se, da našim strankam ponujamo rešitve po meri. zato želimo biti zansljiv partner na vsakem koraku.


OneDrone obljuba: 

Verjamemo, da lahko droni spremenijo in preoblikujejo prihodnost mnogoterih industrij. V naši ekipi imamo usposobljeno in specializirano osebje s tehničnim znanjem in izkušnjami iz različnih panog, ki ustvarja dodano vrednost na posamičnih projektih.

Naša obljuba je, da spreminjamo način delovanja industrij preko celovitih rešitev na področju dronov, ki presegajo le samo prodajo izdelkov. Svojim strankam ponujamo celovito rešitev – od usposabljanja, svetovanja, tehnične podpore, zavarovanja do pravne pomoči. 

OneDrone je bil zlati sponzor 50. geodetskih dnevov.

 

Pri OneDrone nenehno nadgrajujemo tehnologijo, sisteme in procese, da bi sledili  razvoju tehnologije in praktični uporabi dronov v različnih panogah. Zato tudi vlagamo v raziskave in razvoj, saj želimo vnovčiti velik potencial dronov za specifične potrebe strank.

POSLANSTVO

Z integracijo sodobnih tehnologij pomagamo podjetjem in različnim panogam, da poslujejo bolje, inovirajo in posodabljajo svoje poslovne procese.


VIZIJA

Naša vizija je spreminjanje prihodnosti industrij z integracijo dronov in drugih najsodobnejših tehnologij, da lahko skupaj premikamo meje možnega.


VREDNOTE

INTEGRITETA

Kot vodilno podjetje za celovite storitve na področju dronov v regiji, smo zavezani, da načim strankam ponujamo najvišjo kakovost naših storitev.

 

STROKOVNOST 

Naša zaveza je strokovnost na vseh področjih delovanja, saj lahko le tako ohranjamo konkurenčno prednost.

 

INOVATIVNOST 

Nenehno raziskujemo neomejene možnosti dronov in kaj lahko njihova uporaba v prihodnosti prinese.

 

POŠTENOST 

Verjememo v to, kar obljubimo. Naše transparentno poslovanje je ključ za doseganje ciljev, tako v odnosu do strank kot poslovnih partnerjev.

 

ODGOVORNOST

Odgovorno izpolnjujemo standarde, ki jih narekujejo evropska zakonodaja in lokalni predpisi. Le-te redno spremljamo, preučujemo in jih integriramo tako v svoje poslovne procese kot v poslovne procese naših strank.

V našem demo centru lahko vidite in preizkusite vse drone Dji in Dji Enterprise.

ONEDRONE

ADDRESS

OneDrone d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 36

1210 Ljubljana – Šentvid

Poglejte na zemljevidu

VODSTVENA EKIPA

Janez Nebec

vodja letalskih operacij
(041 667 742)

Karmen Hočevar

direktorica
(051 600 616)

Robert Verlič

direktor operacij
(041 688 150)

STOPITE V STIK Z NAMI!

Ker vam želimo ponuditi najboljšo mogočo storitev, vas prosimo, da vstopite z nami v stik. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

STOPITE V STIK

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.