The Drone Show v živo!

Se vidimo v četrtek, 07. marec 2024 ob 20.15.
V prihajajočem Drone Showu bomo še nekoliko osvetlili spremembe, ki jih prinaša tehnologija brezpilotnikov, pregledali kaj je novega v svetu dronov, z vami delili kakšno novo tehniko in idejo, predvsem pa bomo razvili zanimive debate, h katerim ste srčno vabljeni tudi vi!
The Drone Show s4 / oddaja 8: Četrtek, 07. marec 2024 ob 20.15
Interaktivno oddajo bomo izvedli na platformi ZOOM, za sodelovanje se je potrebno registrirati.
Število udeležencev je omejeno, zato si svoje mesto čimprej zagotovite s klikom na spodnjo povezavo:

zoom povezava tukaj

Po registraciji boste na vaš elektronski naslov prejeli vse podatke za udeležbo (če pošte po registraciji ne prejmete, preverite tudi mapo z “Neželeno pošto”).

Tistim, ki ste se za četrtkovo oddajo že registrirali, se iskreno zahvaljujemo. Ostale pa vabimo, da se čimprej registrirate in si zagotovite svoje mesto.

 Oglejte si pretekle epizode The Drone Show-a:

Prenos v živo tudi na FacebookuŠtevilo udeležencev na na naši ZOOM platformi je zaenkrat omejeno na 100. V kolikor se, kljub registraciji, oddaji pridružite prepozno in je ne boste mogli aktivno spremljati preko ZOOMa, lahko prenos v živo še vedno spremljate na FB straneh: * OneDrone.si (https://www.facebook.com/onedrone.si/)* DJI Slovenija (https://www.facebook.com/groups/djiSlovenija/)* SLO Dron (https://www.facebook.com/groups/293017448759301)