Brezpilotni zrakoplovi, ki jih pri izvajanju svojih pooblastil uporabljajo državni organi delujejo v najzahtevnejših okoljih in vremenskih razmerah. Kadar je to zahtevano so opremljeni s kriptiranimi radijskimi povezavami, ki zagotavljajo največjo varnost zaupnih podatkov.

Pri Onedrone že več kot desetletje tesno sodleujemo  z različnimi državnimi organi, za katere so brezpilotni zrakoplovi postali nepogrešljiv del opreme. Za opravljanje različnih nalog izberemo optimalne sisteme brezpilotnih zrakoplovov izberemo ali izdelamo koristne tovore in jih prilagodimo specifikam uporabe.

S pomočjo dragocenih povratnih informacij iz bogatih izkušenj iz terena smo razvili optimalne operativne postopke in specialne programe usposabljanja, za večino nalog iz področja izvajanja aktivnosti državnih služb. Z veseljem se lotimo tudi novih izzivov pri katerih bomo svoje izkušnje uporabili pri izboljšanju opravljanja vaših nalog.

 

Pri OneDrone skrbimo, da smo v tesnem stiku z našim najbližjim okoljem in z našim znanjem in aktivnostmi delujemo v skupno dobro.Sodelovanje z državnimi organi se odvija predvsem na sledečih področjih:

  • servisiranje opreme in zagotavljanje nadomestne opreme za čas servisa
  • testiranje opreme in konfiguracij pred nakupom
  • razvoj operativnih postopkov in usposabljanje osebja
  • sodelovanje na vajah in testiranjih
  • vzpostavitev sistema opratorja brezpilotnih zrakoplovov