Leteča kamera, ki v kratkem času doseže katerikoli del varovanega območja in omogoča detajlni pregled nad dogajanjem podnevi in ponoči, izboljšuje zavedanje o situaciji, skrajša odzivne čase in omogoči zmanjšanje ekipe varnostnikov na terenu.

Na področju storitev videonadzora so droni opremljeni s kominiranimi kamerami z visokim optičnim zoom-om in termalnimi kamerami, ki vidijo tudi ponoči. S pomočjo vgrajenih laserskih daljinomerov lahko natančno določimo koordinate opazovanega dogodka na tleh, kamor lahko hitro in učinkovito usmerimo intervencijsko ekipo. Že sama prisotnost drona nad varovanim območjem močno odvrača storilce od poskusa vdora v varovano območje. Sliko iz drona lahko brez zakasnitve spremljajo nadzorniki v nadzornem centru in intervencijske ekipe na terenu.

Droni postajajo nepogrešljivo ordje na področju varovanja pomembnih objektov.

Pri uvajanju dronov v uporabo sodelujemo z vodilnimi zasebnimi in državnimi varnostnimi službami s pomočjo katerih pridobivamo dragocene izkušnje, ki nam pomagajo vedno biti korak pred konkurenco na trgu.

Izkušena ekipa strokovnjakov ONEDRONE vam bo pomagala v najkrajšem možnem času uvesti sisteme brezpilotnih zrakoplovov v poslovanje, usposobila vaše ekipe in vam pomagala vzpostaviti sistem operatorja, skladno z veljavno zakonodajo:

  • zasnova sistema zračnega varovanja
  • dobava primernih dronov in opreme
  • dobava in prilagoditev programske opreme
  • vzpostavitev flote in nadzornega sistema
  • vzpostavitev sistema operatorja
  • usposabljanje opreaterjev

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev.