Portland,,Oregon/usa,-,February,22,,2020:,Illustrative,Editorial,Detailed,Picture

Kompletna rešitev prenosov v živo

Prihodnost vaših dogodkov in prenosov z našo kompletno rešitvijo prenosov v živo z brezpilotniki! V svetu, kjer so inovacije ključ do uspeha, vam naša tehnologija omogoča, da svoje dogodke, športne prireditve, koncerte in vsako zunanjo aktivnost predstavite v povsem novi luči – z live streamom iz zraka. 

Naša storitev zajema vse od načrtovanja prenosa, izbire optimalnih letalnih poti, do profesionalne izvedbe in produkcije. Z uporabo najnovejših brezpilotnih letalnikov in tehnologij za prenos v živo zagotavljamo, da so vaši dogodki predstavljeni z dinamičnimi, visokokakovostnimi posnetki, ki gledalce popeljejo na edinstveno vizualno potovanje, hkrati pa 100% v skladu s strogo EASA zakonodajo. 

Naša ekipa izkušenih pilotov in producentov sodeluje z vami na vsakem koraku, da zagotovi, da je vaš prenos v živo ne le tehnično brezhiben, ampak tudi vizualno osupljiv. Ne glede na velikost ali vrsto vašega dogodka – od majhnih zasebnih prireditev pa vse do velikih javnih spektaklov, naša tehnologija prenosov v živo z brezpilotnimi letalniki omogoča, da vaš dogodek doseže širšo publiko kot prej, saj ponuja pogled iz edinstvene perspektive, ki jih tradicionalne metode prenosa ne morejo. 

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.