Portland,,Oregon/usa,-,February,22,,2020:,Illustrative,Editorial,Detailed,Picture

IZDELAVA DIGITALNIH 3D MODELOV IN ZAJEMOV TERENA ZA 3D VIZUALIZACIJO/AR PRI CGI/VFX

Nizko-resolucijski 3D render za namen ogledov lokacij ("RECCE")

Je digitalni prikaz lokacije, ki se uporablja v predprodukciji, na primer v filmski in televizijski industriji, za oceno in načrtovanje snemanja. Ta vrsta renderja je običajno hitro izdelana in ne vsebuje podrobnih tekstur ali visokokakovostnih svetlobnih učinkov. Glavni namen je zagotoviti osnovno prostorsko predstavitev lokacije, vključno z njenimi merami, razporeditvijo elementov in potencialnimi vidnimi koti. To omogoča režiserjem, direktorjem fotografije in drugim članom ekipe, da dobijo občutek za prostor in razmišljajo o logističnih aspektih snemanja, kot so postavitev kamere, gibanje igralcev in razporeditev svetlobe. Nizko-resolucijski 3D renderji so pogosto izdelani z uporabo 3D modelirnih programov in lahko vključujejo osnovne modele okoliških stavb, naravnih elementov in drugih relevantnih objektov na lokaciji.

 

Nabor storitev:

– Georeferenciran 3D oblak točk vsaj 20točk/m2 v formatu .LAS
– 3D ploskovna datoteka s teksturo v formatu .OBJ ločljivosti GSD = 5cm
– Ortomozaik z ločljivostjo GSD = 5cm v formatu GeoTIFF
– Možnost ogleda 2D IN 3D modela na spletnem portalu (cloud)
– LIDAR

Content image

Visoko-resolucijski 3D render za izdelovanje posebnih efektov, znanih kot SFX (Special Effects)

Je proces ustvarjanja izjemno podrobnih in realističnih digitalnih slik, ki se pogosto uporabljajo v filmih, televizijskih oddajah, video igrah in drugih medijskih produkcijah. Ta vrsta renderja se odlikuje po svoji visoki ločljivosti, natančnosti in kakovosti detajlov, ki omogočajo, da se digitalno ustvarjeni prizori ali elementi brezhibno združijo z resničnimi posnetki ali pa samostojno delujejo kot prepričljivi vizualni elementi.

 

Nabor storitev:

– Georeferenciran 3D oblak točk vsaj 50točk/m2 v formatu .LAS
– 3D ploskovna datoteka s teksturo v formatu .OBJ, .PLY ločljivosti GSD = 1cm
– Ortomozaik z ločljivostjo GSD = 1cm v formatu GeoTIFF
– LIDAR

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.