OneDrone na sejmu Intergeo 2019

Podjetje OneDrone se v zadnjih letih od prodajalca opreme intenzivno spreminja v sistemskega integratorja na področju dronov. Ker ponujamo celovite storitve (od predprodajnih aktivnosti, prodaje, servisa, izobraževanja, fleet managementa), se vedno bolj fokusiramo na posamezne ciljne skupine. Geodezija je, poleg področja foto/video, segment, kjer se je uporaba dronov v zadnjih letih najbolj razvila. Fotogrametrijska obdelava z dronom posnetih fotografij namreč ekstremno poveča hitrost in priročnost geodetskih meritev na terenu.

Na sejmu smo se predstavili kot vodilni sistemski integrator na področju dronov v regiji, predstavili lastno linijo dronov, ki so prilagojeni za potrebe geodetov (Superhero Geo). Posebno pozornost smo namenili predstavitvi VTOL letalnega sistema ElevonX, za katerega smo letos sklenili ekskluzivno distribucijsko pogodbo za področje celega sveta.

Intergeo 2019
17.-19.09.2019
Stuttgart, Nemčija

»Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022«

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

www.eu-skladi.si