LETEČI VARNOSTNIK – popoln dodatek pri opravljanju nadzora in varovanja

Tradicionalne metode opazovanja so običajno omejene s stacionarno naravo kamere.  Brezpilotna letala zagotavljajo idealne rešitve za težave in omejitve, s katerimi se soočajo tradicionalne  metode opazovanja.

201610271836392852

Brezpilotna letala  imajo konkurenčno prednost pred stacionarnimi kamerami, saj nezaželene osebe ne morejo enostavno izstopiti iz vidnega polja, lahko pokriva območja, ki so običajno izven dosega.

Hitrost, učinkovitost in dodatne tehnologije omogočajo brezpilotnim letalom  popoln dodatek varnostnim skupinam, ki poskušajo hitreje in učinkoviteje opravljati nadzorne naloge.

Brezpilotna letala lahko vstopijo v omejene prostore, proizvajajo minimalen hrup in so lahko opremljena s termo kamerami, kar omogoča  posnetke, ki jih človeško oko ne more zaznati.

Cenovno dostopna tehnologija  brezpilotnih letal omogoča učinkovit nadzor iz zraka – posnetki so visoke kvalitete, omogočajo uporabo zoom-a za opazovanje iz daljših razdalj, uporabo termalnih kamer . Za potrebe raznih analiz lahko posnetke analizirate in obdelujete s programsko opremo Pix4D.

 

ocDxW93sTyqCjexBCzOU_Flight start

**Rutinski avtomatizirani preleti varovanega območja. Z programsko opremo nastavimo potek leta brezpilotnega letala.

04DRONES-master768

**Posnetek se prenaša v živo, kar omogoča boljši nadzor.

rocno

**Ročni pregled na zahtevo. V primeru izredne situacije prekinemo avtomatiziran let in ročno upravljamo dron. Nezaželene osebe lažje nadziramo ker kamera ni fiksirana in ne pozna mrtvega kota.

defense-large

**Možnost nadzora večje površine – z dronom lahko nadziramo večji obseg varovanega območja.

termo

**Z uporabo FLIR termalnih kamer vidimo nezaželene osebe tudi tam, kjer mislijo da so skriti.

a-zoom-180-min

**Z uporabo zoom kamere lahko nadzor opravljamo iz daljših razdalj

rayCloud-pix4d-parallax-black

**Dnevno prejemanje velike količine vizualnih podatkov, kateri so z uporabo napredne programske opreme Pix4D  zelo uporabni za kasnejše analize, npr. streho objekta ni možno pregledati s              tradicionalnimi kamerami.

AscTec-falcon-8-inspection-safe-high-tech-drone-automation-thermal-industrial

**Nadzor na težko dostopnem terenu – lažje pridemo z dronom. Reakcijski čas intervencije varovanega območja se občutno skrajša.

ProtectedByAerialSurveillance_website

**Varnostna služba, ki uporablja drone za nadzor na svojem območju  izstopa od  konkurence.  Marsikatera  nezaželena oseba bo premislila o vdoru na območje ki je varovano z droni.