FeiyuTech – stabiliziraj svoje življenje

Razvoj tehnologije in socialnih omrežij (facebook, twitter, instagram in drugi) od nas pričakuje vedno večje zahteve po kvalitetnih video vsebinah.
Ročni stabilizatorji nam omogočajo neverjetno gladke in elegantne posnetke celo v ekstremnih situacijah.

Posnetki spodaj nazorno pokažejo kakšna je razlika, če uporabljamo ročne stabilizatorje ali pa če posnetke naredimo brez njih:

Produkti podjetja FeiyuTech so rezultat dolgoročnega razvoja na področju stabilizacije video posnetkov, kar se odraža v sami kvaliteti fotografij in videoposnetkov.

Predstavljamo vam ročne stabilizatorje za DSLR kamere, pametne telefone in športne kamere:

  • Ročni stabilizatorji za DSLR kamere:

A1000 – dovoljena obtežitev do 1000g, priročen sistem za uravnoteženje, združljiv s širokim spektrom kamer.

A2000 – dovoljena obtežitev do 2000g, priročen sistem za uravnoteženje, združljiv s širokim spektrom kamer.

  • Ročni stabilizatorji za športne kamere

G5 – Snemajte čiste in stabilne posnetke v vseh situacijah ter 360-stopinjske panorame. Vrhunska vodotesna zasnova stabilizatorja G5 omogoča snemanje tudi v dežju in slabih vremenskih pogojih. S samodejnim vrtenjem in funkcijo časovnega preskoka (time-lapse) lahko ustvarite odlične posnetke.

WG2 – motorja za vertikalno (Pan) in prečno (Tilt) os imata vgrajen sistem priključkov, ki omogoča 360° vrtenje brez omejitev. Izboljšana tehnologija stabilizatorja WG2 omogoča vodoodpornost do 5 minut , do 50 cm pod vodno gladino.

G360 – premika meje z dvodelno zasnovo in možnostjo postavitve različnih kamer na sam vrh naprave. Z naprednimi algoritmom serije G je G360 odličen za popolno stabilizacijo različnih tipov kamer v različnih scenarijih uporabe. Z G360 lahko posnamete akcijske panoramske posnetke. Panoramski posnetki so gladki in tekoči, brez kakršnih koli preskokov, saj ni nobenih vibracij. Uporabniško izkušnjo lahko še izboljšate z uporabo daljinskega upravljalnika ali aplikacije Feiyu ON.

  • Ročni stabilizatorji za telefone

Vimble C – nova oblika prinaša stabilizatorju povsem novo uporabniško izkušnjo. Novi vmesnik, integriran in interaktiven, omogoča kontrolo smeri obračanja in sprožilca s palcem, s kazalcem pa preklapljate med načini delovanja s preklopno tipko, ki se nahaja zadaj. Aplikacija Feiyu ON za iOS in Android omogoča panoramske posnetke in sledenje obrazu z enim klikom. Vimble C zmore natančno slediti uporabniku na posnetku in na ta način omogoča, da je motiv vedno v središču dogajanja.

SPG  – 3-osni stabilizator spremeni telefon v super-stabilno kamero. S pomočjo stabilizatorja SPG boste v vsakem trenutku lahko posneli stabilne posnetke v kinematografskem stilu in s tem sprostili svojo ustvarjalnost. Z inovativno zasnovo in kakovostno izdelavo iz najkakovostnejšega aluminija prinaša SPG napredno zaščito pred dežjem in vremenskimi vplivi. Tudi v slabem vremenu lahko ustvarjate stabilne in brezhibne posnetke – seveda, če se vaš pametni telefon ne boji dežja.