Izobraževanja ONEDRONE

 

Pri podjetju ONEDRONE se že od ustanovitve ukvarjamo z izobraževanji uporabnikov sistemov brezpilotnih zrakoplovov. S prihodom težko pričakovane Uredbe o sistemih brezpilotnih zrakoplovov je tudi to področje zakonsko urejeno, zato natančno vemo, kako in s kakšno opremo lahko oprevljamo dejavnosti dela v zraku in kaj s svojimi napravami lahko počnemo v prostem času za zabavo.

Širok razpon znanja smo združili v tečaje različnih nivojev, ki so namenjeni vsem, ki želite pridobiti ali razšititi svoje znanje o sistemih brezpilotnih zrakoplovov. Tečaji so razdeljeni v tri zahtevnostne nivoje:

1. Osnovni tečaji:

Osnovni tečaji so namenjeni začetnikom, ki nimajo še nikakršnih izkušenj z brezpilotnimi zrakoplovi. Obisk teh tečajev priporočamo vsem, ki se odločajo o nakupu ali že imajo svoje prvi brezpilotnik, pa tudi vsem, ki razmišljajo o samogradnji. Na njih se boste naučili vseh osnov o sistemih, ki so vgrajeni v zrakoplov, njihovemu načinu delovanja, tehniki letenja, nadgrajevanju programske opreme, podrobno pa si bomo ogledali tudi nekatere tipe najbolj priljubljenih komercialno dosegljivih zrakoplovov.

2. Tečaji za operaterje:

Če že imate osnovno znanje in ste se odločili, da boste brezpilotnih zrakoplov začeli uporabljati pri opravljanju svoje dejavnosti, se boste na našit tečajih naučili vsega, kar mora znati operater pri opravljanju svoje dejavnosti, seznanili se boste s potrebno dokumentacijo in se pripravili na opravljanje potrebnih izpitov.

3. Specialni tečaji:

Potrebujete sistem brezpilotnega zrakoplova za posebne namene ? Geodezija, kmetijstvo, gozdarstvo, nadzor iz zraka in številne druge dejavnosti zahtevajo posebno opremo in posebne načine uporabe. Na specializiranih tečajih, ki jih lahko prilagodimo vašim zahtevam se boste načili vsega, kar potrebujete za varno opravljanje svoje dejavnosti.

Tečaj za pridobitev izpita iz poznavanja pravil letenja 25.8.2016:

Naslednji izpitni rok za pridobitev potrdila o pozanvanju pravil letenja pri CAA je že 2. Septembra, zato smo že 25.8.2016 pripravili tečaj za vse, ki se želite bolje pripraviti na izpit:
http://onedrone.si/izobrazevanje/priprava-na-izpit-iz-poznavanja-pravil-letenja-za-operaterje-bpl/